Politica de Confidențialitate

Declarație de confidențialitate „pe scurt”

Agritech Center dezvoltă un standard înalt de calitate cu privire la serviciile sale. O parte importantă a acestui standard o reprezintă protecția vieții private a potențialilor clienți și manipularea atentă a datelor lor (personale). Agritech Center respectă confidențialitatea tuturor utilizatorilor website-ului (www.agritech-center.com ) și asigură faptul că informațiile personale pe care ni le furnizați sunt tratate confidențial și cu atenție.

Utilizarea datelor personale

Un vizitator care este interesat de serviciile Agritech Center și dorește să se înregistreze ca un potențial client poate face acest lucru prin intermediul formularului online de înregistrare sau prin contact direct și personal.

Prin această procedură ne sunt oferite informații personale. Agritech Center foloseste informatiile personale pentru mai multe scopuri, cum ar fi: a) inscrierea unui potential client in baza de date ale clienților/partenerilor, b) trimiterea noutăților pe mail.

Firmele/ persoanele care se înregistrează prin intermediul website-ului nostru sau prin contact direct și personal vor primi o confirmare scrisă a înregistrării.

Perioada de retentie

Agritech Center poate păstra informațiile personale colectate, inclusiv numele și prenumele, adresa de email, datele de firma furnizate cu scopul de a atinge obiectivele menționate mai sus, pentru o perioadă de 24 de luni.

Datele personale ale persoanelor Agritech Center, pe care aceasta le transmite mai departe clienților săi vor fi stocate, de asemenea, pe o perioadă de maxim 24 de luni. La sfârșitul acestei perioade, informațiile personale vor fi șterse sau anonime, cu excepția cazului în care candidatul indică faptul că Agritech Center poate continua să utilizeze informațiile personale pentru o perioadă similară, în vederea îndeplinirii aceluiași scop, de informare.

Inspectarea, corectarea și ștergerea

O persoană care s-a înscris în platforma Agritech Center trebuie să știe întodeauna ce informații personale sunt salvate de Agritech Center. Aceștia pot solicita accesul la date, modificarea sau ștergerea acestora. În acest scop, o cerere poate fi trimisă prin intermediul formularului de acces aflat pe website-ul Agritech Center sau pe adresa de email [email protected]. O cerere va fi prelucrată în termen de 4 săptămâni.

Depozitare și securitate

Informațiile personale sunt stocate cu diverse aplicații folosite de Agritech Center. Aceste date sunt stocate în servere de pe teritoriul Uniunii Europene. Aplicațiile software pentru baze de date și management, contractate de Agritech Center, sunt securizate prin măsuri tehnice și organizaționale pentru protecția informațiilor personale ale candidaților, precum și împotriva pierderii sau utilizării neautorizate.

Terțe părți

În unele cazuri, Agritech Center utilizează furnizori de servicii externi (persoane împuterncite de operatori) care primesc informații personale ale potențialilor clienți. Gândiți-vă la furnizorii externi de aplicații, de stocare, de e-mail, de servicii de telefonie. Aceste terțe părți pot utiliza informațiile personale numai pentru prelucrarea datelor definite la solicitarea Agritech Center și nu au voie să utilizeze sau să transmită informații personale în niciun alt scop.

General / Website-ul

Agritech Center dorește să vă informeze cu privire la numărul de vizitatori de pe website-ul său. Identitatea vizitatorilor nu este importantă. Prin urmare, nu se stochează sau se salvează informații specifice, identificabile personal. Cu toate acestea, sunt păstrate informații anonime, cum ar fi: numărul de vizitatori, care parte a site-ului este vizitată, timpul vizitelor, țara din care este vizitat site-ul și informațiile generale despre software-ul cu care vizitatorul lucrează. În acest scop, website-ul Agritech Center utilizează un modul cookie, și anume: Google Analytics. Google Analytics este un modul cookie pentru care nu este necesar acordul prealabil și separat. Cu ajutorul acestor informații, Agritech Center poate continua să optimizeze site-ul web.

Schimbări

Această declarație de confidențialitate poate fi modificată periodic de Agritech Center. Persoanele de la care deținem informații personale sunt informați direct despre acest lucru.

Dispozițiile prezentei declarații se completează cu dispozițiile generale ale Declarația de confidențialitate Agritech Center

În interpretarea prezentei declarații, între versiunea în limba română și versiunea în limba engleză, va prevala limba română.

Această Declarație de confidențialitate este emisă de Agritech Center.